Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/photoevents/public_html/wp-content/themes/ped/functions.php on line 1069
 • Register now
  as a basic member and get
  - Favorite events one click away - 2 newsletters a month with only the events that you are interested in - Membership along like-minded people
 • SHARE DENTISTRY 2018 - shanti
  Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni
TurĂ Foto În Moravia – „fotografie De CĂlĂtorie” Cu Adrian StĂnicĂ Şi Piotr Skrzypiec
Thursday, 9 May 2019, 12:00AM - Sunday, 12 May 2019, 12:00AM
Price for Elite Members
EUR
Elite members get a 0 maximum discount
Description

Situată în centrul Europei, Moravia este acum parte din republica Cehă și se învecinează cu: Austria, Polonia, Boemia, Slovacia. O parte din regiune e numită Vlahia Moravă locuită de urmașii românilor păstori ajunși aici în Evul Mediu prin Panonia din Transilvania. În 9-12 mai mergem și noi pe urmele lor.

Moravia este considerată de fotografi – Toscana nordului. Pentru un iubitor de călătorii, pasionat de fotografie de peisaj, Moravia reprezintă un Must-Have. De la colinele unduioase poleite parcă în lumina soarelui la golden hour, la siluetele romantice ale capelelor sau bisericilor, această regiune rurală continuă să atragă an de an cei mai buni fotografi de travel sau landscape, mulți dintre ei câștigând premii importante la cele mai mari concursuri de gen din domeniu.

Va fi o tură de primăvară plină de culori specifice: de la verdele crud și până la culorile pomilor fructiferi înfloriți proiectați peste pattern-urile create de dunele lanurilor.

Agenda
Organizer
Partners
  Sponsors
   Location
   Czech Republic, Bilovec