• SHARE DENTISTRY 2018 - visitors
  Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni

 • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/photoevents/public_html/wp-content/themes/ped/functions.php on line 1069
 • SHARE DENTISTRY 2018 - shanti
  Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni
TurĂ Foto Premium La FundĂtura Ponorului – „fotografie De CĂlĂtorie” Cu Sebastian Vasiu
Thursday, 30 May 2019, 12:00AM - Sunday, 2 June 2019, 12:00AM
Elite members get a 0 maximum discount
Description

Fie că e concediu sau city break, cu toții facem fotografii pe care să le arătăm familiei, prietenilor, sau pentru a le avea amintire.

În cadrul acestui week-end special veți învăța cum să surprindeţi imagini memorabile de călătorie. Evenimentul se adresează atât începătorilor cât şi utilizatorilor mai avansați, dar în special iubitorilor de natură și munte.

De asemenea veți descoperi cea mai fotogenică locație din România: Fundătura Ponorului – “raiul” fotografilor! A fost denumită și Palma lui Dumnezeu datorită formei unice a văii pârâului Ponor, dar în primul rând pentru că e un loc extrem de autentic și original -plin de spirit și magie.
Impropriu denumită „fundătură”, Fundătura Ponorului din Ohaba – Ponor, Munții Șureanu, este de fapt cel mai pitoresc loc din România, și unul dintre cele mai fotogenice din lume.

Un loc extrem de iubit de către admiratorii naturii, căutătorii de tradiție și amatorii de fotografie. Puțin cunoscut însă de majoritatea românilor.
Fundătura Ponorului – este mirajul nostalgicilor, evadarea noastră în trecut, în autentic, întoarcerea în timp în vremurile strămoșilor noștri.

Agenda
Organizer
Partners
  Sponsors
   Location
   Romania, Hateg